Новини

Зустріч адміністрації інституту зі студентами у гуртожитку: підтримка та натхнення у непрості часи

 

dyrektsiya filosofsʹkoho fakulʹtetu zi studentamy v hurtozhytku min

 

Особлива увага була приділена обговоренню організації освітнього процесу у весняному семестрі, особливості вибіркових дисциплін на наступний навчальний рік, правилам безпеки під час навчання та наданню студентам інформації про ресурси університету (бібліотека, спортивний комплекс, бази відпочинку та ін.). Всі присутні могли висловити свої побажання щодо навчального процесу. Сергій Русаков, директор інституту, вважає, що такі зустрічі втілюють справжню підтримку та співпрацю студентів та адміністрації, особливо в умовах викликів, які ставлять перед учасниками освітнього процесу в сучасних реаліях. На зустрічі також була присутня заступниця директора з навчально-методичної роботи Вікторія Василенко, яка приділила час обговоренню особистих та професійних планів студентів на весняний семестр.   

 

Nastolʹna kulʹturolohichna hra dlya studentiv min

 

Під час зустрічі всі присутні насолодилися смачною піцою та взяли участь у культурологічній настільній грі "Modern Art". Ця цікава та захоплива гра не лише розважила учасників, але й сприяла розширенню їхнього розуміння мистецтва та особливостей аукціонів. Кожен "сезон" гри був наповнений не лише позитивними емоціями, але й пізнанням та розвитком.

 

Зустрічі дирекції Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики та здобувачів освіти стали невіддільною частиною цінностей нашої спільноти, допомагаючи краще розуміти освітні потреби студентів та розвиватися разом. Долучайтесь до подій та  діалогу між студентами та викладачами нашого університету, які спрямовані на підтримку та розвиток нашої спільноти!