Новини

Бойчуківська толока

Наші студентки-лідерки Софія Глушкова (студентка ІІ курсу спеціальності "Філософія") та Анастасія Скороход (студентка IV курсу спеціальності "Філософія") долучились до цієї акції з великим ентузіазмом та відданістю. Вони взяли на себе важливу місію прибирання території та спілкування зі студентами, які навчаються у закладі, який зазнав руйнувань. 

boichukivska toloka 2

boichukivska toloka 4

 

Внесок та невтомна робота наших студенток є яскравим прикладом взаємопідтримки та солідарності у складні часи. Їхні зусилля сприяли відновленню нормального функціонування навчального закладу та підтримці студентської спільноти в цей важкий період.

 

boichukivska toloka 5

 

 

boichukivska toloka 6

 

boichukivska toloka 3

"Цей день - навіть кава смакувала по-іншому, адже ми допомогли нашим колегам з іншого закладу вищої освіти. Допомога, спілкування та спільна робота зробили нашу спільноту сильнішою. Відчуття єдності та взаємопідтримки стали справжньою силою, що надихає на подальші зусилля та спільні досягнення", - говорить Анастасія Скороход, голова студентського парламенту Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики. 

 


До речі, крім волонтерської діяльності, наші студентки долучились й до інформаційної підтримки Київської державної академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені М. Бойчука. Під час заходу Софія Глушкова дала інтерв'ю, де розповіла про свої враження.  Дивимось коментар Софії на телеканалі Київ 24.