Новини

Відбулась Вчена рада інституту у березні

 

Dyrektor instytutu Serhiy Rusakov rozpovidaye pro stratehichni pidkhody na vesnyanyy semestr

  

Директор Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики доцент  Сергій Русаков  розповів про проведені наукові заходи у березні 2024 року та озвучив стратегічні підходи в організації заходів на другу половину весняного семестру. Запрошуємо ознайомитись з презентацією

 

prezentatsiya na Vcheniy radi

 

Крім питання розвитку наукової діяльності, на Вченій раді заступником директора з навчально-методичної роботи Вікторією Василенко  були озвучені результати навчальної практики студентів другого курсу спеціальностей 033 Філософія та 034 Культурологія. Також було проаналізовано результати виробничої практики студентів третього курсу спеціальностей 033 Філософія та 034 Культурологія.

 

Profesor Alla Doroha rozpovidaye pro kafedru etyky ta estetyky

Професор Алла Дорога оприлюднила методи впровадження сучасних педагогічних підходів у навчальний процес, а також плани на майбутнє щодо залучення студентів до активної наукової роботи та участі у професійних заходах та конференціях.

 

Zasidannya Vchenoyi rady u berezni

 

Засідання Вченої ради Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики щомісяця для обговорення стратегічних питань розвитку інституту, а також для підтримки та визнання досягнень колективу в науковій та навчальній діяльності.  

 

Dotsent Tselkovsʹkyy H.A. vyvchaye dokumenty

 Доцент Геннадій Целковський вивчає проєкти рішення Вченої ради інституту.