Новини

Акредитація та затвердження освітньої програми "Релігієзнавство": відбулась Вчена рада у квітні

 

24 квітня 2024 року відбулось засідання Вченої ради Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, де викладачі та здобувачі освіти заслухали важливі організаційні питання. Однією з головних тем засідання стало затвердження освітньо-професійної програми 031 «Релігієзнавство» ОР «Бакалавр» та доповідь доцента Гончаренко Катерини про результати підготовки до акредитації третього освітнього рівня спеціальності «Філософія». Відбулось обговорення організації та роботи приймальної комісії у 2024 році. Члени Вченої ради на засіданні затвердили тему дисертації Сулятицького Богдана Ігоровича.

 Гончаренко Катерина Сергіївна

Кандидат філософських наук, доцент Гончаренко Катерина, в.о. завідувача кафедри філософії доповіла про перебіг підготовки до акредитації третього освітнього рівня спеціальності «Філософія».

 

Русаков Сергій Сергійович

Директор Навчально-наукового інституту філософії та освітньої політики доцент Сергій Русаков розповів про деталі вступної кампанії та особливості організації приймальної комісії у 2024 році. Також було призначено технічних секретарів приймальної комісії для вступу в 2024 році.

 

Бондаренко Віктор Дмитрович

Про підготовку до затвердження освітньо-професійної програми 031 «Релігієзнавство» першого бакалаврського рівня освіти доповів завідувач кафедри богослов’я та релігієзнавства, доктор філософських наук, професор Віктор Бондаренко.

 

Вчена рада

 

Вчена рада затвердила тему дисертації Сулятицького Богдана Ігоровича «Трансформації релігійної свідомості в умовах соціально-політичних викликів: філософський аналіз».

 

Вчена рада

taemnitsi culturnih labirintiv